Този уикенд ще бъде ограничено  движението на тежкотоварни камиони над

...
Този уикенд ще бъде ограничено  движението на тежкотоварни камиони над
Коментари Харесай

Заради очаквания сняг ограничават движението на камиони в област Враца през уикенда

Този уикенд ще бъде ограничено  придвижването на тежкотоварни камиони над 12 тона по републиканската пътна мрежа на територията на област Враца. Новата организация на трафика ще бъде в действие от 05:00 часа сутринта в събота до 17:00 часа на в неделя. 

Времената възбрана за прекосяване се вкарва поради предстоящите интензивни превалявания от сняг , снегонавявания и поледици. По този метод ще се обезпечат условия за по-ефективна работа на снегопочистващата техника и по-безопасно пътешестване за останалите участници в придвижването.

Тежкотоварните коли ще могат да минават по път II-15 Враца – Ферибот Оряхово и път II-13 Плевен – Бяла Слатина – Борован, за които краткотрайното ограничаване не важи. Трафикът по двете пътни артерии би трябвало да се реализира наложително с вериги.

Ограничението за придвижване по републиканските пътища на територията на област Враца се отнася и за сформира с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и профилирана строителна техника. Забраната не важи за рейсове.

При нужда , в усложнена метеорологична и пътна конюнктура, е допустимо да бъдат въвеждани ограничавания за придвижване и на територията на прилежащите области .

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР